FORSIDEN | SNØSCOOTERE | NETTBUTIKK | usersCLUB | KONTAKT
SNØSCOOTERE NYE SNØSCOOTERE
   
MX Z XRS 600 H.O. E-TEC
Det er mer enn en racing maskin. Det er standarden på en racing maskin.
Den race innspireret performance maskinen med den bensin gjerrige Rotax 600 H.O. E-TEC med det lave olje forbruket. Nytt REV-XP RS chassis med den fram flyttete styrepostionen og det nye REV-XP X smale racing sete. KYB Pro 40 R aluminium piggyback front og boggi dempere med dobbel funksjon justering og returdemping justering.


MX Z 800R P-TEC
Det er mer enn en racing maskin. Det er standarden på en racing maskin.
Den ultimate race innspirerete MX Z X-RS med det nye REV-XP RS chassis med den fram flyttete styrepostionen og det nye REV-XP X smale racing sete. KYB Pro 40 R aluminium piggyback front og boggi dempere med dobbel funksjon justering og returdemping justering.
   
RENEGADE X 1200 4-TEC
Designet for stedet du ønsker og dra til. Hvor som helst.
Høy effekts Rotax 1200 4-TEC motoren har ytelse du trenger og mer til for REV-XR platformen. Med X-packagefår du alle detaljene og opplevelsene du ønsker.RENEGADE X 600 H.O. E-TEC
Designet for stedet du ønsker og dra til. Hvor som helst.
Med den bensin gjerrige Rotax 600 H.O. E-TEC motoren med det lave olje forbruket i det lette REV-XP platformen gir det deg den en respons og akselerasionen slik at du nesten ikke tror det. Med den velutstyrte X-package i lag med andre saker som den fullt justerbare racing boggien med elstart og slepekrok.

RENEGADE BACKCOUNTRY X 800R P-TEC
Designet for stedet du ønsker og dra til. Hvor som helst.
Den ultimate race innspirerte maskinen lagd for kjøring i dyp snø. Utstyrt med 406 x 3486mm PowderMax belte med 44mm knaster.
   
SUMMIT X 163'' 800 P-TEC
Dem sa det hva umulig og oppnå denne effekt/ vekt forhold. Derfor gjorde vi det.
Summit 800R kombinert med den 151 HK Rotax Power T.R.K og det ultra lette REV-XP platformen med et utrolig effekt/vekt forhold påf 1,36 kg/hk.Med det 4141x406mm PowderMax belte tar det deg du vil. Racing sete, HPG renoverbare dempere foran og bak med multi-function digital instrument gir det deg nye dimensioner.

SUMMIT X-RS HILLCLIMB 154'' 800 P-TEC
Dem sa det hva umulig og oppnå denne effekt/ vekt forhold. Derfor gjorde vi det.
Ultimate race-inspired deep powder sled with magnificentDEn ultimate race innspirerte dypsnø maskinenmed utrolige 1,36kg/hk effekt/vekt forhold. Tar det enklere til toppeneog muligheter for kjøring i dypsnø som du ikke trodde hva mulig tidligere.   
TUNDRA LT
Kraftig forbedret Tundra går ikke bare best i dypsnø. Den domminerer der.
Det er et stort år for alle dem som liker Tundra. Robust ny Tundra er laget for arbeid og fritid. Dette i lag med LTS front fjæring gir deg en helt annen flyte evne enn tidligere modeller av Tundra.
   
EXPEDITION 1200 4-TEC
Ta med deg en venn. Ikke et kart.
Nå i det robuste nye REV-XU platformen, er ideel for og dra last selv i dyp snø. Den nye radikalt forbedrete erconomien gir deg bedre komfort på lange turer eller på en lang arbeids dag. Denne maskinen takler selv de vanskeligste forhold.EXPEDITION 600 H.O. SDI
Ta med deg en venn. Ikke et kart.
Nå i det robuste nye REV-XU platformen, er ideel for og dra last selv i dyp snø. Den nye radikalt forbedrete erconomien gir deg bedre komfort på lange turere eller på en lang arbeids dag. Det i lag med den bensingjerrige Rotax 600 H.O.SDI motoren.